úvodní stránka > novinky

Používáte mobilní zařízení jako chytrý telefon nebo tablet

Milí studenti,

Pokud používáte mobilní zařízení jako chytrý telefon nebo tablet, věnujte prosím pozornost následující informaci. Jazyková škola Eddica nedávno vydala mobilní verzi svého výukového programu Domácí učitel ve verzi pro mobilní zařízení. Pokud byste chtěli využít svůj telefon nebo tablet ve volných chvílích k výuce, nebo třeba k letnímu opakování, zkuste Mobilního učitele:-).

Mobilní učitel angličtiny
Mobilní učitel angličtiny je aplikace pro výuku a opakování angličtiny. Jedná se o ucelený systém, ve kterém se můžete učit a procvičovat novou slovní zásobu, seznamovat se s novou gramatikou a tu si procvičovat na ukázkových větách, dále se můžete učit a procvičovat nové skupiny frází a konečně trénovat poslech souvislých textů. V programu je zabudovaná funkce inteligentního opakpování - program si pamatuje chyby, které jste udělali při procvičování slovíček a vět a umožňuje Vám se soustředit pouze na tyto, čímž šetří Váš čas. Aplikace vychází z úspěšného konceptu Domácí učitel angličtiny ostravské jazykové školy Eddica. Tato verze obsahuje jednu lekci již přibalenou, další čtyři lze stáhnout z google play zdarma, ostatní jsou za poplatek.

Mobilní učitel španělštiny
Mobilní učitel španělštiny je aplikace pro výuku a opakování španělštiny. Jedná se o ucelený systém, ve kterém se můžete učit a procvičovat novou slovní zásobu, seznamovat se s novou gramatikou a tu si procvičovat na ukázkových větách, dále se můžete učit a procvičovat nové skupiny frází a konečně trénovat poslech souvislých textů. V programu je zabudovaná funkce inteligentního opakování - program si pamatuje chyby, které jste udělali při procvičování slovíček a vět a umožňuje Vám se soustředit pouze na tyto, čímž šetří Váš čas. Aplikace vychází z úspěšného konceptu Domácí učitel španělštiny ostravské jazykové školy Eddica. Tato verze obsahuje jednu lekci již přibalenou, další dvě lze stáhnout z google play zdarma, ostatní jsou za poplatek.